Watmont d.o.o. Građevinski radovi koje izvodi naša tvrtka:

Fasaderski radovi se izvode na objektima nanošenjem fasadne žbuke na objekt u svrhu toplinske zaštite objekta i zaštite od vremenskih utjecaja, uz postizanje željenog estetskog izgleda fasade.

Soboslikarski radovi se izvode u unutarnjim prostorima, ali i na vanjskim površinama, obuhvaćaju gletanje, brušenje i bojanje zidova.

Tvrtka Watmont d.o.o. je ovlaštena za izvođenje, mjerenje i ispitivanje elektroenergetskih i elektroinstrumentacijskih instalacija u prostrima ugorženim eksplozivnom atmosferom.

Tesarski radovi obuhvaćaju izradu velikog broja konstrukcija, dijelova konstrukcija i proizvoda od drveta koji se ugrađuju u građevinske objekte ili se koriste u toku ostalih (betonskih, zidarskih, montažnih) vrsta radova.

Bravarski radovi sežu od izrade i ugradnje jednostavnih vrata, ograda i manjih nadstrešnica do većih, kompleksnijih narudžbi koje u dogovoru s investitorima izvodimo po njihovim željama.

Naša tvrtka obavlja sve vrste gips kartonskih radova.

Prepoznavši potrebe tržišta tvrtka Watmont d.o.o. 2013. godine pokreće vlastitu proizvodnju PVC i ALU stolarije.

Pod pojmom ''energetska obnova'' podrazumijeva se između ostaloga povećanje toplinske zaštite vanjske ovojnice zgrade, zamjena vanjske stolarije te zamjena ili unaprjeđenje sustava grijanja.

GRAĐEVINA Watmont d.o.o.
Adresa: Zalužje 21
32100 Vinkovci

Email: watmont@watmont.hr
+385 32 370 266
Fax: +385 32 370 935

PVC I ALU PROIZVODNJA
Adresa: Vukovarska 261
32100 Vinkovci

Email: pvc-proizvodnja@watmont.hr
Tel: +385 32 500 613
Fax: +385 32 500 613

Naslovna

EU projekti

Impressum

Uvjeti i prava korištenja

Mapa stranice


Watmont d.o.o. (C) 2017 Sva prava zadržana

Alba marketing